Totale ontzorging in keukens en badkamer

Unieke all-in service
voor woningverhuurders

headerimage

Geen omkijken

Inspelen op woonwensen

Als woningverhuurder legt u zich het liefst toe op uw kerntaak: het realiseren en beheren van hoogwaardige woonruimte voor uw huurders en kopers. Met Woon-Care aan uw zijde speelt u flexibel en efficiënt in op de individuele woonwensen van uw huurders. U verhoogt hun woongenot, bindt ze langer aan de woning en reduceert daarmee het verloop. Zónder extra werk voor u.

Alle zorg uit handen

Woon-Care neemt u desgewenst alle zorg rond het uitkiezen en plaatsen uit handen. Dat doen we samen met onze partner Reca Montagebedrijf. Over de gewenste ‘standaard’ keuken of badkamer maken we goede afspraken. En afwijkende wensen leveren we gewoon als meerwerk, zoals een grotere keuken, extra apparatuur, luxer sanitair of andere tegels. De afrekening geschiedt volgens de wensen van de opdrachtgever. U geeft de opdracht, en wij doen de rest.

Actueel dossier

U houdt van begin tot eind grip en overzicht op uw keukens en badkamers.

Alle afspraken en werkzaamheden komen netjes in een administratie: van het koopcontract tot en met blanco-bon voor de oplevering, en ook eventuele servicewerkzaamheden. Van formulieren en bonnen ontvangt u automatisch een kopie voor uw eigen administratie. Zo houdt u altijd de vinger aan de pols bij de voortgang en de actuele stand van zaken.